015 321 440

Raskaan kaluston korjaamo

015 321 440

Rekkakorjaamo & rekkahuolto Mikkelissä

Korjaamme ja huollamme raskaan kaluston lähes 50 vuoden kokemuksella. Rekkahuoltomme on erittäin monipuolista, joustavaa ja tehokasta.

Samalla käynnillä on mahdollista toteuttaa kaikki työvaiheet katsastuksesta korjaukseen. Mikäli säilytät autoa rekkaparkissamme, voimme toteuttaa huollot ja varaosapalvelut myös silloin kun kalusto on parkissa. Rekkakorjaamo sijaitsee Mikkelissä Vitostien varressa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Valtatie 5:n uusien linjausten ansiosta korjaamon pihalle pääsee suuremmalla kuljetuskalustolla aiempaa helpommin. Rekkahuoltomme yhteydessä on myös rekkaparkki.

Raskaan kaluston rekkakorjaamo ja varaosapalvelut

Rekkakorjaamo korjaa, koneistaa, huoltaa, pesee ja maalaa raskasta kalustoa. Scanian ja perävaunukaluston kattava varaosapalvelu löytyy myymälästämme. Toimimme joustavasti ja nopeasti siten, että jokaisen yrityksessämme asioivan kuljetusyrittäjän pyörät pysyvät liikkeessä ilman pitkiä seisahduksia.

Korjauspalveluihimme kuuluvat mm:

 • raskaan kaluston huollot
 • raskaan kaluston korjaus
 • moottori- ja voimansiirtokorjaukset
 • perävaunujen kattavat korjaukset ja varaosat
 • nelipyöräsuuntaukset (raskaskalusto ja pakettiautot)
 • katsastusmittaukset ja katsastuspalvelut (K1)
 • kolarikorjaukset
 • hiekkapuhallukset ja -maalaukset
 • päällisrakenteet- ja niiden korjaukset
 • hitsaukset ja levyntyöstöt
 • hydrauliikkakorjaukset
 • piirturit (analogiset ja digitaaliset piirturit)
 • Scania Truck Gear.
Rekkahuolto ja rekkakorjaamo Mikkeli

Kolarikorjaus

Kolarikorjaamollamme hoituvat vaurio- ja kolarikorjaukset ammattitaidolla pienemmistä vaurioista aina suurempiin ohjaamon oikaisu- tai vaihtotöihin asti.

 • Ohjaamon oikaisu- tai vaihtotyöt
 • Alustoiden kolarikorjaukset
 • Lasinvaihtotyöt
 • Vakuutusyhtiöiden vahinkokorjaukset

Rekkahuolto myös suoraan rekkaparkista

Mikäli säilytät autoasi Mikkelin rekkaparkissamme, onnistuu rekkahuolto ja tarvittavat korjaukset vaivattomasti myös silloin kun kalusto on parkissa, työaikaa kuluttamatta.

Ota yhteyttä

Meiltä saat joustavaa, nopeaa ja asiantuntevaa palvelua kaikissa raskaskalustoon liittyvissä asioissa. Huoltojen ja varaosien lisäksi meiltä löytyy myös rekkapesun linjasto. Soita meille ja tuo raskaskalustosi parhaiden ammattilaisten korjattavaksi.

Rekkakorjaamon asiakaspalvelun numero on 015 321 440


”Meille on tärkeintä, että kuorma-automme ovat jatkuvasti liikkeellä”

“Yrityksemme on ollut korjaamo S ja V Variksen asiakkaana kymmeniä vuosia. Meille ja asiakkaillemme on tärkeintä, että kuorma-automme ovat jatkuvasti liikkeessä. Tämä tarkoittaa, että huolto- ja korjauspalveluiden tulee toimia erittäin tehokkaasti. Tähän Korjaamo S ja V Varis on aina ollut erinomainen yhteistyökumppani.

Olemme erittäin tyytyväisiä erityisesti korjaamo S ja V Variksen palvelun nopeuteen ja korkeatasoisuuteen. Kuorma-automme ovat tien päällä vuoden ympäri 24/7. Hyvätkin kuorma-autot kuitenkin rikkoutuvat toisinaan. Silloin meille on ensisijaisen tärkeää saada ne kuntoon ja takaisin tien päälle nopeasti. Mitä nopeammin kuorma-autojen huolto toimii, sen nopeampi kuljetusprosessi on. Korjaamo S ja V Variksen avulla tämä onnistuu erinomaisesti.

Tarjoamme asiakasyrityksillemme saumattomasti toimivia kuljetuspalveluita. Korjaamo S ja V Varis auttaa meitä takaamaan asiakkaillemme kuljetuksen jatkuvuuden ja tehokkuuden vuoden jokaisena päivänä.

Variksen ammattitaito Scania-merkkihuoltona on erittäin korkealla tasolla. Myös yhteydet tehtaalle toimivat tarvittaessa nopeasti. Voimme ehdottomasti suositella palveluita kaikille!”

– Pekka Kopperoinen, toimitusjohtaja, Kuljetusliike Wickström Oy

”He hoitavat kaikkien 15 Scaniamme korjaus- ja huoltotoimet”

”Tilasimme ensimmäisen uuden Scaniamme vuonna 2008. Siitä alkaen olemme käyttäneet kasvavissa määrin korjaamo S ja V Variksen palveluita. Olemme olleet niin tyytyväisiä, että tällä hetkellä he hoitavat kaikkien 15 Scaniamme korjaus- ja huoltotoimet. Kokemuksemme sekä korjaamon yrittäjävetoiseen toimintaan että Scaniaan tuotemerkkinä ovat erittäin positiivisia.

On helppoa, että saamme sekä alusta- että päällirakenteiden huollot samasta paikasta. Palvelu on erinomaista ja tiukan paikan tullen S ja V Varis on pystynyt venymään myös erittäin pikaisiin aikatauluihin. Voin suositella palveluita varauksetta myös kaikille muillekin!”

Kuljetuspäällikkö Valtteri Mertaoja, RL-Palvelut OY
Soita: 015 321 440

Webdesign Haaja